Sikfors nära fin skalp

12 SEP 2010
Skrivet av :
Petrus Johansson och Oskar Öhgren, gjorde ett mål var för Sikfors. Det tredje var ett självmål.

Sikfors var nära att ta en riktigt fin skalp i säsongens sista match på Forsvallen. Blå-vitt hade 3-0 i paus men på en regnblöt plan lyckades gästande Alter halka till sig en poäng genom att kvittera till 3-3.
– Skit, tyckte Oskar Öhgren som var märkbart irriterad trots poängen.

Det var nära att alter fick bita i gräset.

– Vi tappade ju en 3-0-ledning.
Annars kan Sikfors känna sig nöjda med matchen. Laget spelade riktigt fin fotboll i första halvlek.
Ledningen i paus var välförtjänt.
I andra halvlek började dock regnet att falla. Den våta gräsmattan visade sig Alter behärska bäst och kunde med lite tur nå ikapp målmässigt.
Kvitteringen till 3-3 var ett typiskt regn-mål där bollen studsade som en flipperkula på våta skor och ben i Sikfors straffområde innan den till slut letade sig i mål.
– Men jag tycker att alla i laget gjrode en bra match. Vi krigade för varandra. Första halvlek är jag riktigt nöjd med, säger Stefan Almström.
Fyra poäng i de två avslutande matcherna mot Storfors respektive Alter är bra för Sikfors att ha med sig in i vinterträningen.
– Men ändå lite surt att vi inte kunde hålla ledningen. En vinst i dag hade inneburit att vi klättrat två placeringar i tabellen, förklarar Almström.

Situationen som ledde till 3-3. Bollen studsade soom en flipperkula i Sikfors straffområde innan den gled i mål.

På onsdag har Sikfors spelarmöte.
Det mesta tyder att Almström blir assisterande tränare till Urban Segerlund.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.