Polarbröds VD, Karin Bodin, nominerad till nätverkspris

28 SEP 2010
Skrivet av :
FOTO:JOHAN GUNSEUS
Karin Bodin, VD för Polarbröd, är en av de nominerade till utmärkelsen Årets Affärsnätverkare. En utmärkelse vars syfte är att sprida ljus över nätverkandet som en viktig del i företagens försäljning och marknadsföring. Vinnaren utses under en mingelkväll i Stockholm den 23 november.

Karin tog över vd-posten på Polarbröd 2006 och har sedan dess lett företaget med framgång. Hon har uppmärksammats mycket för sina insatser och blev bland annat nyligen listad som nummer tre bland våra framtida kvinnliga ledare.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
”Sedan hon tillträde posten som vd för Polarbröd har Karin Bodin gjort sig ett namn inom företagssverige och blev nyligen listad som nummer tre över Framtidens kvinnliga ledare. Hennes styrkor i ledarskapet är, enligt egen utsago, bl a kommunikation och bra människokännedom, egenskaper nog så viktiga för en framgångsrik nätverkare. Företaget satsar allt mer på utlandsetableringar och även här krävs en god nätverkare för att nå den framgång Polarbröd röner.”


Konkurrensen om vem som kommer utses till Årets Affärsnätverkare ser ut att bli tuff i årets omgång. Många starka kandidater har redan kommit in och nominerings- och röstningsfunktionen är öppen på www.affarsnatverkare.se fram till och med den 20 oktober. Där kan vem som helst rösta på nominerade kandidater och även nominera andra personer som man tycker förtjänar titeln som Årets Affärsnätverkare. Givetvis kan man också hjälpa fram Karin Bodini tävlingen genom att rösta på henne. Den slutgiltiga bedömningen görs sedan av en jury.

Juryn består av vana nätverkare och entreprenörer; Bicky Chakraborty som byggt upp den största helt svenskägda hotellkedjan Elite Hotels, Mia Törnblom som är coach och aktuell författare, Olle Zetterberg, VD för Stockholm Business region vars syfte är att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort, Therese Albrechtson, framgångsrik entreprenör och föreläsare samt Gunnar Selheden, vd för BNI i Norden.

Arrangör för denna tävling är BNI (Business Network International) som är en nätverksorganisation. BNI hjälper sina medlemmar att på helt unikt sätt bygga ut sina kontaktnät som bevisligen leder till många nya affärer med effektiv mun-till-mun-marknadsföring.
Läs mer om BNI på www.bni.nu

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.