Kammarorkester på besök

26 SEP 2010
Skrivet av :

Under eftermiddagen på söndagen var det besök av Norrbottens Kammarorkesters stråkar  i Älvsby Kyrka med Mats Zetterqvist som ledare och violonist. Dryga hundratalet Älvsbybor hade hörsammat Norrbottensmusikens turne med Norrbottens Kammarorkesters stråkar.

Under två timmar med paus gick det att höra musik av många kända kompositörer i ett 15 tal verk, allt varvat med små korta humoristiska mellanspel, allt för att få konsertens rubrik att kännas rätt ” Från lekfullt lättsinne till djupaste allvar”

Text: Lena och Sterling Nilsson, Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.