Företagarna hyllar Vidselskolan

10 SEP 2010
Skrivet av :

Företagarna i Vidsel kommer att bjuda hela Vidselskolan med personal på tårtkalas onsdagen den 15 september kl 13.30 i Vidsels Kulturhus.

Anledningen till detta är att medlemmarna vill fira byns skola som är en av landets bästa högstadieskolor !
“Som ni säkert vet så ligger vår skola med jämna mellanrum under nedläggningshot, och vi tycker att det är extra viktigt att få ut budskapet att vi har en väl fungerande och hög presterande skola i Vidsel som bör få arbetsro och en chans att kunna planera mer långsiktigt” skriver Företagarna.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.