Bil i Korsträskbäcken

19 SEP 2010
Skrivet av :
Bilen har kört rakt över Storgatan i korsningen med Bäckgatan.

Vid 23 tiden på lördagskvällen larmades Räddningstjänsten om att en bil kört ner i Korsträskbäcken. Det var i korsningen Bäckgatan – Storgatan som det hela skett.

På morgonen kan man se tydliga spår genom snåren ner till Korsträskbäcken.

Av allt att dömma har bilen kommit längs Bäckgatan och kört över Storgatan för att sedan fortsätta ned i Korsträskbäcken. Vid Räddningstjänstens framkomst fann man ingen i bilen eller fick någon kännedom om hur det gått för de som fanns i bilen. Bilen blev bärgad från platsen.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.