Älvsby Kim skapar spänning

16 SEP 2010
Skrivet av :

På torsdagkvällen var det premiär för Forum:s Hockeykvällar från Luleå:s elitseriematcher, detta på biografduk eller på storbild TV i Röda Rummet.


I Röda rummet är entrén och här fikar man i pausen.Kring 50 talet besökare kom till premiärkvällen som var den första av 55 matcher där Lule mötte Södertälje.
Resultatet 3 – 1 till Luleå och nästan ett mål av Kim Karlsson gladde de närvarande. Kanske kommer det fler besökare detta år, men allt är avhängit av hur det går för Luleå och kanske inte minst hur Kim Karlsson fungerar i Luleås färger under serien.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.