Älvsby Kim skapar spänning

16 SEP 2010
Skrivet av :

På torsdagkvällen var det premiär för Forum:s Hockeykvällar från Luleå:s elitseriematcher, detta på biografduk eller på storbild TV i Röda Rummet.


I Röda rummet är entrén och här fikar man i pausen.Kring 50 talet besökare kom till premiärkvällen som var den första av 55 matcher där Lule mötte Södertälje.
Resultatet 3 – 1 till Luleå och nästan ett mål av Kim Karlsson gladde de närvarande. Kanske kommer det fler besökare detta år, men allt är avhängit av hur det går för Luleå och kanske inte minst hur Kim Karlsson fungerar i Luleås färger under serien.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.