Trög start igen av Sikfors

28 AUG 2010

Återigen gjorde Sikfors en bra andra halvlek men en bedrövlig första. Det innebar förlust hemma mot Arjeplog med 1-4 (0-4).
– Att förlora mot Arjheplog skär i hjärtat men jag tor vi håller på att bygga någonting för framtiden, säger Urban Segerlund, tränare.

Petrus Johansson målskytt igen!

Före match fanns förhoppningar om seger. I våromgångens bortamatch mot Arjeplog spelade Sikfors bra och borde kanske ha vunnit den.
Men när domaren Alf Karlsson på lördagen blåste igång var inte hemmapojkarna med i matchen.
– Vi började hyfast men sedan släppte vi skärpan.
Arjeplog tog ledningen med 0-1 i den 17:e minuten. Sju minuter senare ökade Sebastian Larsson gästernas ledning.
– Helt plötsligt stod det 0-2 i baken, säger Segerlund
Och precis före pausvilan släppte Sikfors in ytterligare två mål gjorda av Rasmus Jansson och Sebastian Larsson.
Efter pausvilan kom Sikfors ut som ett nytt lag – igen! För så har det varit i höstomgångens alla matcher.
Varför är det så..?
– Vet inte. Jag brukar säga några väl valda ord. Synd att vi inte lyckas täta ihop försvaret från första början.
I andra släppte inte Sikfors till några fler baklängesmål. Och i 75:e minuten kunde Petrus Johansson reducera.
– Vi vann andra halvlek. Det får vi ta med oss. I övrigt får vi ta den här säsongen för vad den är. Till nästa får vi förhoppningsvis en rejäl vinterträning med oss in i serien.
Sikfors fick några tveksamma domslut emot sig i matchen.
– Men det är ingen idé att gnälla. Vi får skylla oss själva.
Nyförvärven från Storfors AIK Joakim Norberg och Markus Nyberg visade att de blir stora tillgångar för Sikfors i framtiden.
TEXT: TONY BERGLUND.