Snöplig förlust för ÄIF

05 AUG 2010

Älvsbyn spelade bra men lyckades inte göra mål i matchen mot Alvik. Det blev förlust med 0-1 (0-1).
– Alvik hade marginalerna på sin sida. Nästa match får vi hoppas att det är vår tur, säger tränaren Mats Andersson.

Mats Lundström (bilden ovan) var en av älvsbyspelarna som nosade på mål. I första halvlek hade Älvsbyn åtminstone tre fina chanser.

– Men i dag hade vi problem med avsluten, konstaterar Andersson.

Vicktor Lundström (bilden ovan) gjorde många saker rätt – utom mål. I stället blev det Alvik som i den 25 matchminuten kunde göra matchens enda mål.

– Surt, tycker Andersson.

Surt var det också rent vädermässigt när skyarna öppnade sig under pausvilan och tio minuter in på andra halvlek.

Alvik var nära att bokstavligen stå på huvudet när laget fick en man utvisad i 35:e minuten. Men gästerna backade hem med laget och försvarade ledningen.

– Spelmässigt gör vi en helt okej insats, analyserar Andersson och fortsätter:
– Det blev en snöplig förlust. Vi kändes starkare hela matchen. Både känslan och stämningen var bra i laget. Vi trodde verkligen på seger. Men så blev det tyvärr inte.

Bäst i Älvsbyn, som verkar ha fått ordning på försvarsspelet, var mittbacken Erik Sundberg, mittfältaren Sebastian Berg och anfallaren Victor Lundström.