SM-arrangörer i Umeå rekommenderar Storforsen

15 AUG 2010
Skrivet av :

Första helgen i september arrangeras SM i orientering i Umeå. Inför tävlingarna spelar Älvsbyn en viktig roll. Det är här kartorna görs av Älvsby-Tryck.

Älvsbyn får också gratis PR. I Umeå orienteringsklubbs SM-blogg skriver en av banläggarna och “Storforsenfanet” Björn Johansson så här…

“Nu är slutversionerna av kart- och banfiler skickade till Älvsby-Tryck. Point of no return, forsnacken är passerad, inget kan ändras längre.

Älvsbyn är en pärla i Piteälvens dalgång och SM-kartritaren Per Noréns uppväxtort, 27 mils resa norrut från Umeå. Om du besöker Älvsbyn måste du åka till Storforsen. Finns inget mäktigare i detta land! Men passera aldrig den forsnacken…

Snart anländer du till Umeå och våra SM-tävlingar. När du är i Umeå rekommenderas ett besök på Umedalen skulptur. Du kommer att få en försmak av skulpturparken på SM-målplatsen. Ett svart kryss på kartan, en unik SM-kontroll…”

Björn Johansson
Storforsen-fan

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.