SM-arrangörer i Umeå rekommenderar Storforsen

15 AUG 2010
Skrivet av :

Första helgen i september arrangeras SM i orientering i Umeå. Inför tävlingarna spelar Älvsbyn en viktig roll. Det är här kartorna görs av Älvsby-Tryck.

Älvsbyn får också gratis PR. I Umeå orienteringsklubbs SM-blogg skriver en av banläggarna och ”Storforsenfanet” Björn Johansson så här…

”Nu är slutversionerna av kart- och banfiler skickade till Älvsby-Tryck. Point of no return, forsnacken är passerad, inget kan ändras längre.

Älvsbyn är en pärla i Piteälvens dalgång och SM-kartritaren Per Noréns uppväxtort, 27 mils resa norrut från Umeå. Om du besöker Älvsbyn måste du åka till Storforsen. Finns inget mäktigare i detta land! Men passera aldrig den forsnacken…

Snart anländer du till Umeå och våra SM-tävlingar. När du är i Umeå rekommenderas ett besök på Umedalen skulptur. Du kommer att få en försmak av skulpturparken på SM-målplatsen. Ett svart kryss på kartan, en unik SM-kontroll…”

Björn Johansson
Storforsen-fan

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.