Rockit & Roligt i Lomtjärn

03 AUG 2010
Skrivet av :


– På onsdagen är det tid för att bjuda alla Älvsbybor på en kombinerad nöjes- och musikdag i Lomtjärn.
Så säger en av arrangörerna Janne Martinsson från ABF/SMÄKK, som i samarbete med Jobbcentralen och projektet Mötesplats Lomtjärn genomför dagen.

Hela tiden finns något för både barn och vuxna att göra. Med start kl. 12 genomförs ansiktsmålning, såpbubble blåsning och utställningar med konstnärerna Niklas Patomella och Kaisa Pettersson. Vill man prova på Yoga så kommer den möjligheten att finnas eller om man är intresserad av trädgård, så finns Älvsby Trädgårdsvänner på plats och försäljer bland annat Perenner.

På Scenen uppträder under dagen Wille & Miranda, Dragspelsklubben, Sommarbandet och det blir Burundisk Dans. Möjlighet till att prova på att spela elgitarr, trummor, bas och att sjunga i mikrofon är andra aktiviteter fram till kl. 16.

Under kvällen med start kl. 18 kommer det att bjudas på Livemusik med The Bändärs, The Ubervillage, The Coffeecup Experience och Southern Skyline. Bandet Dogmountain Mudstompers kommer inte, men kommer att ersättas med något annat band avslutar Janne Martinsson och hoppas på att vädret skall bli bättre än det utlovade regnet.

(OBS ! Nedan kan du se hela programmet för dagen. Klicka på bilden så öppnas det i full storlek)

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.