Musik i Sommarkvälls final

29 AUG 2010
Skrivet av :

Finalen av Musik i Sommarkväll genomfördes i Älvsby kyrka på lördagskvällen, då Sara Öhlén och Pelle Nordlander gästade kyrkan för femte året i rad. Med sitt musikaliska tema ”Spegling – om livsmod” bjöds dryga tretiotalet besökare på ett tiotal musikstycken varvade med små korta mellanspel i text, där Palindrom, Tålamod och Livsmot svävade förbi. Allt blandat i en skön och avspänd ton med en hög musikalisk kvalite.

Sara Öhlén
Sara Öhlén far var från Älvsbyn så lite rötter finns kvar, hon är född i Tumba söder om Stockholm men bor idag i Nordingrå med familj vid Höga kusten, där hon jobbar som sångerska på heltid sedan 2004.

Hennes musikaliska bana började i Adolf Fredriks musikklasser i Stockholm.

Pelle Nordlander

Pelle Nordlander är född i trakterna av Kramfors och bor i Nyland även detta vid Höga kusten. Han arbetar som musiker med cello, bas, piano koposition på heltid.

Tillsammans har de hittat en musikalisk uttrycksform som är mycket inspirerande och utvecklande. Med andra ord en mycket bra final på ”Musik i Sommarkväll”.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.