Lådbilsrace

28 AUG 2010
Skrivet av :

Lådbilsrace i Sikfors var det på lördagen, den andra deltävlingen för året. Där det bjöds på dramatik och folklig stämning med fika och hamburgare som vanligt under ledning av Curt och Solveig Jonsson.
Vi låter bilderna tala sitt egna spårk.

Roger Bergman 2:a, Rickard malmlöv 1:a och Jonas Hannu 3:a (Kanin = Svensexa)

Johan Andersson 2:a, Elliot Wiklund 1:a, Johan Johansson 3:a samt prisutdelaren Wilma Wiklund.

Nästa lördag den 4/9 bjuds det på Bilorientering i Sikfors, där alla kan vara med Maxhastigheten är 16 km/t.

Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.