Det kom tårar från himmelen

19 AUG 2010
Skrivet av :
Musik i sommarkväll.

Musik i sommarkväll i Älvsby kyrka fortsatte på torsdagskvällen med Malcolm Chambers den före detta kantorn från Byske som numera freelancar med musik och körutbildning i Stockholm som bjöd på sång och Daniel Stenbaek på piano, känd som Cyndee Peters pianist under många år.

Malcolm Chambers sång.

Gospel, soul och psalm ramade in denna mycket finstämda musikkväll i Älvsby kyrka, som under en dryg timme bjöd dryga 50 talet åhörare på en musikalisk spännvidd både med röst och instrumentalt på piano.

Daniel Stenbaek piano.

Musik av kända kompositörer som Per Karlin, Frank Ådal, Stevie Wonder, Michael Jackson passerade förbi som även musik av Monica Zetterlund, Carole King.
Kvällens kanske mest spännande låtar var ”Tårar från himmeln” som Frank Ådahl ställde upp med i melodifestivalen 1996, som denna kväll fick ett djup i sig genom Malcolm Chambers härliga röst, eller varför inte ”Man In The Mirror” av Michael Jackson, som en hyllning till en legend men även ett minne för Malcolm och Daniel från deras USA turné i samband med Michael Jackson dödsfall.

Med andra ord, ännu en kväll i Älvsby kyrka som gav allt från känsla till gåshud.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.