Vidsels IK:S Lag P-99 och P01 – två härliga gäng

09 JUL 2010
Skrivet av :

Här är laget som deltog i årets upplaga av Piteå Summer Games.

Det är ett härligt gäng glada fotbollsspelare i blandade åldrar, mellan 10-12 år gamla. Det är dessutom ett mixat lag med killar och tjejer som spelar tillsammans.

I årets turnering har laget kämpat väl och mött lite för starkt motstånd varje match. Inga vinster, men heller inga sura miner. Vi har fått gedigen träning i försvarsspel, som tillsammans med andra viktiga erfarenheter från alla spelade matcher gör att spelarna växer och utvecklas inför fortsatt seriespel. Efter sista matchen frågade ledarna barnen om vad som varit roligast och svaret lät inte vänta på sig, discot och all fotboll förståsss!

Nu önskar vi alla en glad sommar!
// Kicki Lundgren, Vidsels IK

Kämpade bra gjorde även Vidsels mixade lag med både tjejer och killar födda 2001. Klubben hade två lag med i årets turnering.

På bilden ser Vidsels spelare ut att ha kul. Och det är ju det viktigaste.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.