Palla Detta bästa lag i beachvolleyboll-turneringen

03 JUL 2010
Skrivet av :Lördagen den 3 juli så bjöds det på Beach Vollyeboll – Beach Party och Rock Party vid K3 på Kanis. I strålande sol och 28 graders värme inleddes volleyboll-turneringen med matchen mellan Nordcross och ÄIF. Totalt kom 14 lag till start.
ÄIF gick till final men fick se sig slagna av laget Palla Detta som bestod av: Emil Nilsson, Johan Nilson, Martin Öhlund och Steven Suvanavasin. På andra bilden uppifrån har kvartetten precis tagit emot segerbucklan.
Men även efter själva tävlingen fortsatte volleybollspelandet in på småtimmarna. Fast då på en betydligt mer party-inriktad nivå

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.