Oavgjort mot Arvidsjaur

30 JUL 2010
Skrivet av :


Bildtext: Anders Sundman kvitterade på ett skott från halva plan!!! Bilden är hämtad från hemmamatchen mot Piteå.

Älvsbyn startade höstomgången genom att spela 1-1 (0-1) borta mot IFK Arvidsjaur. Anders Sundman kvitterade på ett långskott från halva planen!!!

Först vill vi på alvsbyn.just.nu be om ursäkt för att detta referat kommer lite sent. Det beror helt enkelt på en felskrivning i almanackan…
Men bättre sent än aldrig.
Älvsbyn hade i höstpremiären en svår bortamatch mot IFK Arvidsjaur men kunde åka hem med en poäng.
Arvidsjaur tog ledningen på en frispark i 35:e minuten genom Emil Lindmark. Ett resultat som stod sig till halvtidsvilan.
I början av andra halvlek tvingades hemmalagets målvakt Dennis Nyström kliva av planen på grund av ryggproblem. Mellan stolparna sattes mittbacken Richard Granberg.
Han fick en mardrömsstart….
Kanske hade den gode Granberg glömt bort att han inte spelade mittback och befann sig långt ut på plan. Något Anders Sundman uppmärksammade och pricksköt in kvitteringen från halva planen i 50:e matchminuten.
Ett resultat som stod sig.
Älvsbyn bröt ofta Arvidsjaurs spel och skapade flera kontringar. Men trots kvicke Mats Lundström löpningar blev det få riktigt farliga lägen för Älvsbyn.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.