Julias möte med idolerna

14 JUL 2010
Skrivet av :


Julia Knuts, Älvsbyn, fick träffa alla artisterna i Diggiloo-gänget. Redan vid luchtid kom hom med sin mamma och småsyskon till konsertområdet vid Storforsen och hälsades välkommen av turnégänget.
Mellan första och andra akten välkomnades Julia bakom scen där det blev autografskrivning och kramar från alla artister. Träffen med idolerna vann Julia för sin fina motivering i vår tävling: “Man bör fara och kolla på Diggiloo för att det är nog det mysigaste som finns! Det är vid vattnet, inga bestämda platser, bra artister, kvällssol, underbart umgänge, ja listan kan göras lång! Jag älskar att vara på diggiloo, det är det bästa på hela sommaren.”
Nedan följer bilder från Julias långa, och förhoppningsvis minnesvärda, dag vid Storforsens naturscen.

FOTO: STERLING NILSSON TEXT: TONY BERGLUND

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.