Julia får träffa sina idoler

12 JUL 2010
Skrivet av :


Julia Knuts, 14, Älvsbyn, får träffa sina idoler i samband med Diggiloo-konserten på Storforsens vackra naturscen. Julia vann nämligen ett så kallat back-stage-pass i den tävling som www.alvsbyn.just.nu anordnade tillsammans med arrangörerna.
– Det ska bli jätteroligt, säger hon.

För Julias del innebär vinsten att hon får möjlighet att träffa sina idoler bakom scen på ett mer personligt sätt. Det är en stor del av den svenska artisteliten som kommer till Storforsen under ledning av av maestro Lasse Holm. Eller vad sägs om; Alcazar, Jessica Andersson, Gunhild Carling, Mojje, Erik Linder, Thomas Petersson, Markoolio och Magnus Johansson.
– Att få träffa artisterna skulle verkligen vara en dröm, skrev Julia när hon anmälde sig till tävlingen.
Nu har den drömmen blivit verklighet.

Hennes stora favoriter är gruppen Alcazar som ni ser på bilden ovan.

I tävlingen skulle deltagarna även motivera varför man ska besöka Diggiloo-konserten. Julia skrev: ”Man bör fara och kolla på diggiloo för att det är nog det mysigaste som finns! Det är vid vattnet, inga bestämda platser, bra artister, kvällssol, underbart umgänge, ja listan kan göras lång! Jag älskar att vara på diggiloo, det är det bästa på hela sommaren.”
Med sig på konserten tar Julia med sig mamma Eva och småsyskonen Jenny och Johan.
FOTO: STERLING NILSSON PLUS KRALL-ENTERTAINMENT. TEXT:TONY BERGLUND

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.