Full fart på Älvsbyns fotbollstalanger i Piteå Summer Games

09 JUL 2010
Skrivet av :

Bildtext: Älvsbyn var nära att kvittera till 2-2 mot Djursholm på hörna i slutet av matchen.

Många lag från Älvsbyn har medverkat i årets upplaga av Piteå Summer Games. Två av dem var Älvsbyns tjejer 97 och Vidsels båda mixade lag.

Älvsbyn 97-tjejer började imponerande. Det blev tre storsegrar i gruppspelet och totalt 16-2 i målskillnad efter 4-1 mot Snadåkern, 8-0 mot norska Alta och 4-1 finska Palokna Riento.

I 16-delsfinalen fortsatte målfyrverkeriet genom seger med 8-0 mot Skellefteålaget Medle/Myckle. I åttondelsfinalen väntade sedan Djurholm från Stockholm. Det blev en tät drabbning där Älvsbyn var på vippen att lyckas kvittera i andra halvlek. Men det blev tyvärr förlust med 1-2. Djursholm slutade trea i turneringen. Och Älvsbyn tjejer kan känna sig stolta över sina insats.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.