Full fart på Älvsbyns fotbollstalanger i Piteå Summer Games

09 JUL 2010
Skrivet av :

Bildtext: Älvsbyn var nära att kvittera till 2-2 mot Djursholm på hörna i slutet av matchen.

Många lag från Älvsbyn har medverkat i årets upplaga av Piteå Summer Games. Två av dem var Älvsbyns tjejer 97 och Vidsels båda mixade lag.

Älvsbyn 97-tjejer började imponerande. Det blev tre storsegrar i gruppspelet och totalt 16-2 i målskillnad efter 4-1 mot Snadåkern, 8-0 mot norska Alta och 4-1 finska Palokna Riento.

I 16-delsfinalen fortsatte målfyrverkeriet genom seger med 8-0 mot Skellefteålaget Medle/Myckle. I åttondelsfinalen väntade sedan Djurholm från Stockholm. Det blev en tät drabbning där Älvsbyn var på vippen att lyckas kvittera i andra halvlek. Men det blev tyvärr förlust med 1-2. Djursholm slutade trea i turneringen. Och Älvsbyn tjejer kan känna sig stolta över sina insats.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.