Både marknad och Öppet hus för ungdomar

09 JUL 2010
Skrivet av :

Det kan väl knappast gå någon förbi att det är Älvsby Marknad under två dagar utanför Älvåkraskolan. Tisdagen bjöd på bra väder med många olika knallar som bjöd ut det mesta av vad man kan önska sig. Om försäljningen gick bra ja det förtäljer ingen något om.

alt=””id=”BLOGGER_PHOTO_ID_5491942287889545906″ />

Under måndag.till fredag står Röda Rummet på Forum öppet för ungdomar i Älvsbyn mellan Kl. 11-15. Där kan man komma in och fika, spela eller bara umgås, Aktiviteter som pingis, kubb, volleyboll, fotboll, Tv-spel, Fotbolls-VM och mycket annat finns att tillgå.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.