Kurt-Lennart kan glädjas över sin nya mack

19 JUN 2010
Skrivet av :

”- Visst är det skönt att det snart är över med alla ombyggnationer och investeringar” säger Shell i Älvsbyns ägare Kurt-Lennart Berg, som jobbat delar av natten mot lördag med att säkerställa alla nya tekniska system.
Med en investering på ca 800 000 så erhålls nu med hjälp av 4 nya dubbelpumpar hela åtta tankningsplatser där även E 85 blir med i sortimentet. Tillgängligheten ökar med de nya pumparna som är både snabbare och tillförlitligare än förr.
Att investeringen och ombyggnationen skett nu beror på ett lagkrav att E 85 skall finnas på alla mackar i Sverige från i år, men även att Shellstationen i Älvsbyn får sina bränsletankar besiktigade från utsidan som då måste ske vart tolfte år.
En del inkörningsproblem kan nog märkas de närmaste dagarna samt att den slutliga planeringen av tankplattan skall färdigställas, men då har Shell i Älvsbyn blivit en tillgänglig och vaken mack.
Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.