134 viltolyckor i Norrbotten senaste veckan

01 DEC 2017
Skrivet av :

Som bilist gäller det att se upp i vintermörkret. Viltolyckorna är många. Från måndagen fram till lunchtid på fredagen hade 134 viltolyckor rapporterats till polisen i Norrbotten. Klockan 02:46 kolliderade en bil med två rådjur på länsväg 374, den så kallade Pitevägen, utanför Älvsbyn. Dessbättre rapporteras inga allvarliga personskador.

‘Detta rapporterar polisen:

Under måndagen: 24 ärenden

Tisdag: 33 ärenden

Onsdag: 35 ärenden

Torsdag: 38 ärenden

Hittills under fredagsdygnet: Fyra ärenden.

Om Skribenten
Tony är en frilansande journalist med näsa för nyheter. Obotlig tidsoptimist med tusen kreativa idéer. Positiv till det allra mesta. Står för och för vidare de journalistiska värderingarna till gruppen. En av grundarna till sidan.