​Polarrenen investerar i fastigheter längs Norrlandskusten

01 JUN 2018
Skrivet av :

Elisabeth Nilsson Singh . FOTO: STERLING NILSSON

Polarrenen investerar i fastigheter på orterna Luleå, Skellefteå och Umeå. Portföljen består av fyra fastigheter varav två i Luleå och en i Skellefteå respektive Umeå. Fastigheterna är uthyrda till Burlin Motor AB och består av drygt 12 000 kvadratmeter uthyrningsbar area. De är belägna i attraktiva handelsområden i städerna med goda trafikflöden och hög synlighet.

– Vi ser förvärvet som en långsiktig och trygg investering för framtiden och ser fram emot ett gott samarbete med den enda hyresgästen Burlin Motor AB, säger Elisabet Nilsson Singh, vd Polarrenen.

Säljare är det svenska bolaget Bavaria Egendom Sverige AB, dotterbolag till det norska bolaget Novation Eiendom AS. Polarrenen tillträder som ny ägare fredagen den 1 juni i Luleå och Skellefteå. Fastigheten i Umeå tillträds när den nya utbyggnaden står klar till hösten.

– Vi är jätteglada över en lokal och stark hyresvärd, säger vd och huvudägare Stefan Burlin, Burlins Motor AB.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.