Rapport från 142-Blå‏

21 JUL 2014
Skrivet av :

Heja alla ni som stöttar 142-Blå!

Nu har jag försökt samla tankarna efter förra veckans Midnattssolsrally som var 110 mil med start och mål varje dag på Rocklunda i Västerås.
En kort sprintsträcka på asfalt runt Rocklunda startade och avslutade tävlingen. Dagarna däremellan var vi uppe i Dalarna, ute i Uppland och nere i Katrineholmstrakten.
Varmt och dammigt var det som ni kan se här på Specialsträcka 2: www.youtube.com/watch?v=VcFwTQnvtac. Detta är en 2,6 mil lång sträcka där vi hinner upp en SAAB men vågar inte chansa i dammolnen så vi lyckas inte ta oss om.
Vill man se en riktigt kort sista sträcka, SS 18, kan man klicka in på: www.youtube.com/watch?v=W0odf9E-lYU.

Detta är en tävling utöver det vanliga för 142-Blå och rent resultatmässigt är vi nöjda med att hamna i mitten av det dryga 100 startande och samma gäller i vår egen klass där ett dryga 30-tal startade. Jag kanske ska säga som jag sa när en journalist frågade om våra resultat:
”Om det var tänkt att 142-Blå skulle göra stordåd rent resultatmässigt skulle vi ha behållit den suveräna servicen från Roland ”Dino” & Rikard Fritzell samt Teamchefen/Mediaansvarige Anders men bytt ut besättningen i 142-Blå för nog finns det vassare än en gammal halvblind, halvdöv och halvklen förare samt en nog så kraftig kartis.”

Får inte glömma att tacka Lindgrens Bil i Värmdö som lånade ut en superb servicebil.

För 142-Blå gäller det att ha kul och synas vilket vi verkligen gör. Här på sbfplay och ca 22 minuter in i filmen syns vi också!

Nåväl, nu återstår Näverbergssprinten den 16/8 på Luleå Motorstadion och sen blir det Kanonrundan i Boden den 4/10.

Bifogar ett par bilder på rallyts baksidor samt ett par tacksamma flin till alla!

Hälsningar:
142-Blå
Curt Jonsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.