Finbesök på Älvåkrafiket

04 JAN 2020
Skrivet av :

Berglund och Lassinantti besökte ÄIF-Hockey.

Fredagseftermiddan bjöd på finbesök från Luleå HF, Jonas Berglund och Joel Lassinantti hälsade på och gav med sig av sina erfarenheter i sina respektive karriärer. Många besökare fick höra hur de tagit sig fram i sin idrott och att en viktig egenskap är att aldrig ge upp, är man hängiven och visar att man är beredd att göra jobbet så kan man komma hur långt som helst. Efter mötet så överlämnades en signerad matchtröja till klubben. Kul med lite uppslutning när två duktiga Luleåspelare tar sin tid och hälsar på. Som en före detta Linköpingsbo frågade jag hur laddningen ser ut inför matchen mot LHC, och svaret var att alla matcher har vi samma inställning, men efter lite påtryckning från undertecknad så lovade de lite extra tändning på matchen.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.