Rekrytering som smäller högt

03 MAJ 2017
Skrivet av :

Gabriella Olofsson, tipsade om Military Work. FOTO: STERLING NILSSON

 

Gabriella Olofsson, med rötter från Granträsk men numera boende i Boden, tipsade om Military Work, en rekryteringsfirma med försvarsmakten som bas.

– När soldater anställs skriver de ofta kontrakt på åtta år. När den perioden är över vill många karriärväxla. Det är personer med en gedigen utbildning och erfarenhet av ledarskap. Dessutom består försvarsmakten av människor med vitt skilda kompetenser, förklarade Gabriella vid fredagens Företagarfrukost och uppmanade företagarna i Älvsbyn att ta kontakt med Military Work vid nyrekryteringar.

– Försvarsmakten lockar ju folk från hela landet och dem vill vi gärna behålla i Norrbotten.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.