Uddamålsförlust för TAIF

22 OKT 2018

Robin Enmark gjorde två mål. ARKIVBILD

Tväråselets innebandyherrar förlorade returmötet mot Arjeplogslaget Argentum med 5-6 (1-2, 2-1, 2-3) hemma i Älvsbyns sporthall på söndagen.

Herrarnas division 3 i innebandy innehåller bara sex lag och alla möts därför tre gånger. I förra mötet vann TAIF med 8-6 men på söndagen fick Argentum revansch.

Gästerna chocköppnade och hade ledningen med 0-2 redan efter tre och en halv minut. Efter det spelade hemmalaget upp sig och vände på steken. Tväråselet var i ledning med både 3-2 och 4-3.

Lagen följdes sedan åt i en dramatisk drabbning. Det stod 5-5 tills Argentum satte det avgörande målet med sex minuter kvar av matchen. TAIF jagade frenetiskt en kvittering men lyckades inte komma ikapp.

TAIF:s målskyttar: Robin Enmark 2, Stefan Edström, Emil Nyman Samuel Långström.