Två mål av ”Freud” när Sikfors vann andra raka

07 AUG 2018

Fredrik ”Freud” Johansson, gjorde två mål.

Johansson var namnet för dagen när Sikfors besegrade Älvsbyn 2 med 3-0 (1-0) på bortaplan. Fredrik ”Freud” Johansson gjorde två av målen och Kevin Johansson det tredje.
– En stabil insats, tycker Albin Dalkvist, spelande tränare i Sikfors.

Men det tog en knapp halvtimme för Sikfors att hitta nätet för första gången. Målskytt ”Freud” Johansson.
– Jag tycker att Älvsbyns andralag stod upp bra, berömmer Albin.

Sikfors rutin skulle dock väga tyngst. I andra halvlek utökade unge talangen Kevin Johansson till 2-0 i den 65:e minuten. Slutresultatet fastställdes av ”Freud” med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid.

Albin Dalkvist var nöjd.
– Framförallt med vår defensiv.

I och med segern klättrar Sikfors upp till en femte plats i den haltande tabellen. Segern var lagets andra på raken.

Den tredje matchen på en vecka.

Tufft spelschema?
– Ja, matcherna kom tätt men det ska vi nog greja, tror Albin.

Bäst i ett stabilt Sikfors var målvakten Christoffer Nilsson som gjorde sin andra match mellan stolparna (han är egentligen utespelare) tillsammans med målskyttarna Fredrik Johansson och Kevin Johansson.