Tung bortamatch för Sikfors

11 JUN 2018
Skrivet av :

Sikfors hade ingen rolig kväll i bortamatchen mot Öjebyn. Förlust med 0-8 (0-4). 

Öjebyn är favorittippade i serien. Ännu är laget obesegrat. Laget toppar tabellen på maiximala 18 poäng liksom Munksund Skuthamns SK. Öjebyn har gjort 32 mål på sex matcher och snittar alltså drygt fem mål i snitt per match.

Mot Sikfors blev det åtta. Hemmalagets Tim Kämpeberg hade rena julafton och svarade för fem av målen.

Sikfors får ta nya tag. Närmast väntar Älvsbyn utvecklingslag hemma på Forsvallen den 14 juni.

Om Skribenten
Tony är en frilansande journalist med näsa för nyheter. Obotlig tidsoptimist med tusen kreativa idéer. Positiv till det allra mesta. Står för och för vidare de journalistiska värderingarna till gruppen. En av grundarna till sidan.