Fyra mål av Anna när Älvsbyn vann med 5-1

20 JUN 2018

Här gör målsprutan Anna Berglund ett av sina mål i matchen. FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Anna Berglunds målform är imponerande. I onsdagskvällens hemmamatch mot Munksund Skuthamns SK gjorde hon fyra mål när Älvsbyn vann med 5-1 (1-0). Totalt har nu gjort 19 mål och vårsäsongen är inte ens färdigspelad!

Älvsbyn revanscherade sig snabb efter plattmatchen borta mot Bergnäset senast. Det fick MSSK lida för även om hemmalaget började lite trögt.

Johanna Björk kunde emellertid ge Älvsbyn ledningen i den tolfte minuten. Ett resultat som stod sig första halvleken ut.

Efter paus kom ÄIF ut mer taggade. Då gjorde gästerna mål! Wilma Bergman nickade in 1-1 i stort sett direkt efter avspark.

Men sedan var det Älvsbyn och Anna Berglunds show för hela slanten. Måldrottningen satte fyra fullträffar varav en på nick.