Bra match – men förlust för Sikfors

20 JUN 2018

Marcus Öman (t.v) och Sikfors gjorde en bra match men föll med 0-2 borta mot BAIK.

Chanser skapades. Men Sikfors lyckades inte göra mål i bortamatchen mot Bergnäset. Då blev det förlust, 0-2 (0-0).

Bergnäset hade ett större bollinnehav i första halvleken. Men Sikfors spelade klokt och med tålamod.

Efter pausen fick dock hemmalaget en drömstart när Yonas Adahom spräckte nolla efter mindre än tre minuter.

Sikfors jagade en kvittering och var nära vid ett flertal tillfällen men hade inte marginalerna på sin sida denna gång. Istället kunde Bergnäset avgöra med en kvart kvar att spela. Målskytt Ramin Akrami.