Ny seger för Sikfors

24 MAJ 2018

Andre Viklund satte Sikfors andra mål i matchen. ARKIVBILD

Sikfors fotbollsherrar tog tre nya poäng på onsdagskvällen. Seger med klara 4-1 (2-1) över Hemmingsmark/Piteå/Alterdalen hemma på Forsvallen. Det innebär att Sikfors ännu är obesegrade efter tre omgångar och placerar sig på tredje plats i tabellen.

Ändå fick Sikfors en mardrömsstart på matchen. Gästerna, som också inför onsdagskvällens drabbning var obesegrade, tog ledningen redan i den tredje matchminuten genom mål av Jonatan Brännström.

Men Sikfors replikerade snabbt. Bara fyra minuter senare nickade Andreas Solman in kvitteringen. Sedan såg hemmalaget till att sitta i förarsätet.

Efter drygt tolv minuter satte André Viklund 2-1 och sedan var detta Sikfors match.

Det dröjde dock innan hemmalaget definitivt avgjorde tillställningen. En kvart före slutet gjorde Robert Vesterlund 3-1. Sedan fastställde Joel Nyberg matchresultatet till 4-1 i den 88:e matchminuten.

EN gedigen insats av Sikfors som börjat säsongen alldeles förträffligt; två segrar och en oavgjord.

Närmast väntar ett prestigeladdat derby borta mot Nybyn där Sikfors har revansch att utkräva efter dubbla förluster i COOP Norrbotten Cup (DM) tidigare i vår.