TAIF inledde nya året med målfyrverkeri

Viktor Lundström målform håller i sig. ARKIVFOTO: ULRICA JOHANSSON

UPPDATERAD: 2018 började bra för Tväråselets innebandyherrar. Seger med hela 20-7 (7-4, 6-1, 7-2) mot Haparanda hemma i Älvsbyns sporthall på Trettondagen. Roligast hade förmodligen Viktor Lundström och Nils Nilsson som svarade för fem respektive fyra av målen.

Nils Nilsson svarade för ett eget fyrverkeri i matchen genom att sätta fyra mål. ARKIVFOTO.

I en målrik första period (elva mål totalt) gick TAIF ifrån till 5-0 redan efter dryga sex minuter. En kanonstart i bokstavlig bemärkelse.
– Starten är jag jättenöjd med men sedan gick vi ner oss under andra delen av första perioden, säger Jonas Holmgren som tog ett snack med spelarna i första pausvilan.
– Och i andra och tredje perioden spelade alla som vi kan och ska. Grabbarna svarade för en mycket gedigen och stabil insats. Haparanda hade inte mer än några slumpchanser.

Hemmalagets krut var torrt och effektiviteten fantastiskt. TAIF gjorde mål på nästan vartannat skott!
– Alltid kul att göra många mål, konstaterar Jonas.

Nytt jubel för TAIF efter seger med 20-7 hemma mot Haparanda. FOTO: ULRICA JOHANSSON

Haparanda hade ingenting att sätta emot och gästernas försvarsspel lämnade en del övrigt att önska.

TAIF:s målskyttar: Viktor Lundström 5, Nils Nilsson 4, Elliot Holmgren 3, Daniel Lundgren 2, Robin Enmark, David Karlsson, Mikael Karlsson, Jonas Toftered, Stefan Edström, Roger Nyström,

Skott: 44-29 (11-11, 15-7, 18-11)