Ingen revansch för TAIF

16 DEC 2017

Robin Enmark svarade för ett mål. ARKIVFOTO: KRISTER PALM.

TAIF fick ingen revansch på IBK Boden under fredagskvällen i Boden Arena. Istället vann hemmalaget tämligen komfortabelt med 13-5 (5 -0, 5-5, 3-0).

Lagen möttes så sent som den 8 december i samma arena. Den gången förlorade TAIF knappt med 3-6 och hade förhoppningar på en revansch under fredagen.

Istället var det IBK Boden som gjort sin läxa och började starkt. Redan efter mindre än sju minuter ledde hemmalaget med 3-0. Innan första periodpausen hade ledningen utökats till 5-0. Redan där och då kändes matchen förlorad för TAIF som visserligen spelade upp sig i andra perioden men det hjälpte föga. Istället föll de gul-svarta ihop igen i den sista perioden.

TAIF får nu jul- och nyårsledigt från matchande. Laget inleder 2018 med två hemmamatcher; den 11 januari mot Öjebyn och den 13 januari mot Sunderbyn.

TAIF:s målskyttar: Robin Enmark, Viktor Lundström, Daniel Lundgren, David Karlsson och Marcus Johansson.

43 – 18 (16 – 6, 14 – 10, 13 – 2)