Ingen revansch för TAIF

16 DEC 2017
Skrivet av :

Robin Enmark svarade för ett mål. ARKIVFOTO: KRISTER PALM.

TAIF fick ingen revansch på IBK Boden under fredagskvällen i Boden Arena. Istället vann hemmalaget tämligen komfortabelt med 13-5 (5 -0, 5-5, 3-0). 

Lagen möttes så sent som den 8 december i samma arena. Den gången förlorade TAIF knappt med 3-6 och hade förhoppningar på en revansch under fredagen.

Istället var det IBK Boden som gjort sin läxa och började starkt. Redan efter mindre än sju minuter ledde hemmalaget med 3-0. Innan första periodpausen hade ledningen utökats till 5-0. Redan där och då kändes matchen förlorad för TAIF som visserligen spelade upp sig i andra perioden men det hjälpte föga. Istället föll de gul-svarta ihop igen i den sista perioden.

TAIF får nu jul- och nyårsledigt från matchande. Laget inleder 2018 med två hemmamatcher; den 11 januari mot Öjebyn och den 13 januari mot Sunderbyn.

TAIF:s målskyttar: Robin Enmark, Viktor Lundström, Daniel Lundgren, David Karlsson och Marcus Johansson.

43 – 18 (16 – 6, 14 – 10, 13 – 2)

 

Om Skribenten
Tony är en frilansande journalist med näsa för nyheter. Obotlig tidsoptimist med tusen kreativa idéer. Positiv till det allra mesta. Står för och för vidare de journalistiska värderingarna till gruppen. En av grundarna till sidan.