TAIF slog målrekord – vann med 23-2!

…åsså gör TAIF mål igen. FOTO: KRISTER PALM

Tväråselets AIF fortsätter att bjuda sin publik på målfester. På torsdagskvällen besegrades Luleå SK med hela 23-2 (6-0, 8-2, 9-0). Alla spelare, utom fyra (målvakten inräknad) i hemmalaget gjorde mål.

TAIF har på sina tre senaste hemmamatcher gjort 46 mål! Helt galet!

Resultaten i de matcherna: Sunderbyn 11-14, Luleå SK, 12-10 och Luleå SK 23-2.

Offensiven och effektiviteten var förstås glädjande. TAIF gjorde alltså 23 mål på 43 skott! Mer än vartannat skott sattes därmed i nätmaskorna.

Samtidigt fungerade defensiven återigen. Endast två insläppta. Det gladde också. Luleå SK:s unga lag (som endast kom till spel med elva man) kämpade tappert hade ingen chans. Visserligen kom gästerna till en del avslut och noterades för 21 skott på mål. Men hemmamålvakten Adam Storm stoppade 19 av dem.

23 mål framåt i en och samma match är målrekord i seriespel för TAIF.

– Det har vi aldrig varit med om förut men det var roligt att spela innebandy i dag. Vi rullade boll och de fick jaga, säger Jonas Holmgren, tränare i TAIF till Piteå-Tidningen.

Målskyttar i TAIF: Viktor Lundström 5, Elliot Holmgren 3, David Karlsson 3, Samuel Långström 2, Nils Nilsson 2, Jonas Toftered 2, Daniel Lundgren 2, Robin Enmark, Marcus Johansson, Roger Nyström och Emil Nyman.

 

Om Skribenten
Tony är en frilansande journalist med näsa för nyheter. Obotlig tidsoptimist med tusen kreativa idéer. Positiv till det allra mesta. Står för och för vidare de journalistiska värderingarna till gruppen. En av grundarna till sidan.