Hat trick av Mohamed Abdol Fatah Saleh Said

24 SEP 2017

Mohamed Abdol Fatah Saleh Said i Nybyn svarade för ett äkta hat trick. ARKIVFOTO: STERLING NILSSON

Vilken härlig säsongsavslutning det blev för Mohamed Abdol Fatah Saleh Said i Nybyn. Han svarade för ett äkta hat trick när Nybyn spelade 3-3 (0-2) hemma på Adolfshed mot Öjebyn.

Annars var gästerna ofina nog att chockstarta. Redan i första anfallet gjorde Viktor Åström 0-1. Tio minuter senare utökade samma Åström till 0-2.
Ridå för Nybyn?

Nej inte alls. Laget kämpade vidare och lyckades stoppa ”blödningen”. Efter paus kom utdelningen och Mohamed Abdol Fatah Saleh Said show för hemmalaget.

Domaren Adam Backlund hann knappt blåsa igång andra halvlek innan Mohamed Abdol Fatah Saleh Said reducerade till 1-2. Sedan svarade han för ett äkta hat trick (tre mål under samma halvlek). De övriga målen kom i minut 68 och 71. Då var Nybyn i ledningen.

I minut 77 kvitterade Öjebyns Ola Bäcklund till 3-3 vilket också blev slutresultatet.