Nybyn nära sätta krokben för serieledarna

17 AUG 2017

Här ger Mohamed Abdol Fatah Saleh Said Nybyn ledningen med 1-0. FOTO: STERLING NILSSON

Nybyn satte press på Storfors AIK hemma på Adolfshed under onsdagskvällen. Laget var länge i ledningen.
– Första halvlek är vår bästa i år, berömmer Magnus Molin, tränare.
Men tyvärr orkade inte Nybyn hela matchen utan förlorade med 1-3 (1-0).

I och med segern gick Storfors AIK upp i tabelltopp före Älvsbyn. Men Nybyn var nära att sätta krokben för gästernas planer. Laget rullade boll och satte aggressiv press på motståndarna. I den 29:e minuten gjorde dessutom Mohamed Abdol Fatah Saleh Said 1-0 till hemmalaget. Ett rättvist resultat så långt in i matchen.

Men när Oskar Wall kvitterade 17 minuter in i andra halvlek mattades hemmalaget.
– Tyvärr tröt orken. Vi lyckades inte mobilisera samma kraft som i första halvlek, konstaterar Magnus.

Storfors andra mål kom bara fem minuter efter det första genom Leo Dalkvist. Sedan fastställde Oskar Wall slutresultatet på nick en kvart före slutsignalen.
– Men jag är stolt över grabbarna som svarade för en riktigt fin insats. Spelar vi så här i fortsättningen går inget lag säkert, lovar Magnus.

Bäst, i ett överlag bra Nybyn, var Abas Shiikh Ahmed och Mohamed Abdol Fatah Saleh Said.