Älvsbyns fotbollsdamer bjöd på nytt målkalas – Anna tvåmålsskytt

13 APR 2017
Skrivet av :

Anna Berglund blev tvåmålsskytt. FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Älvsbyns fotbollsdamer går som tåget i Lilla COOP Cup. Andra matchen och andra storsegern. I veckan var det Sävast som fick vända hem från Älvåkra med en svidande förlust i baken. Älvsbyn vann med 4-1 (3-1).

I första matchen vann Älvsbyn över Sikfors med 4-0. Nu blev det återigen fyra mål framåt. Anna Berglund blev tvåmålsskytt. Lovisa Westerlund och Emelie Hjertberg gjorde de övriga.

Se fler bilder av Krister Palm nedan:

 

Om Skribenten
Tony är en frilansande journalist med näsa för nyheter. Obotlig tidsoptimist med tusen kreativa idéer. Positiv till det allra mesta. Står för och för vidare de journalistiska värderingarna till gruppen. En av grundarna till sidan.