Storseger för Sikfors fotbollsdamer

17 AUG 2016
Fotboll är kul! Sofie Lundgren gjorde ett av SIkfors sjul mål i segermatchen mot Unbyn.

Fotboll är kul! Sofie Lundgren gjorde ett av Sikfors sju mål i segermatchen mot Unbyn.

Sikfors fotbollsdamer hade lekstuga borta mot Unbyn. Det blev seger med 7-0 (6-0).
– Kul att vi får göra många mål och att målskyttarna var många, tycker Emelie Berglund, spelande tränare i Sikfors.

Därmed fortsätter framgångarna för kompisgänget från kraftverksbyn som ännu är obesegrade efter sommaruppehållet.

Första halvlek dominerade Sikfors stort och gjorde hela sex mål. Efter paus försvann skärpan.
– Ja (skratt), alla ville göra mål. Men vi passade också på att rotera bland många spelare i laget som dessutom fick spela på nya positioner. Bland annat flyttade vi upp några backar som forwards, förklarar Emelie.

Sikfors mål gjordes av; Beatrice Vinberg Sandra Carolin Sohlman Emelie Stenvall, Ann Sofie Joanson, Frida Hedkvist, Jenny Stenvall och Sofie Lundgren.

– Alla gjorde det de skulle. Vi hade kul och är nöjda med insatsen. Annars är det svårt att dra några större växlar på segern.

Matchen spelades med nio spelare i vardera laget, så kallat niomanna, eftersom Unbyn hade få spelare i truppen.

Den 24 augusti väntar derby mot Älvsbyn på Forsvallen i Sikfors. En match som laget ser fram emot och vill ha revansch för 0-9-förlusten i våras på Älvåkra.

Sikfors kommer med gott självförtroende till derbyt.