Proppen ur för Älvsbyn

28 AUG 2016
Jubel i Älvsbyn efter 4-0-segern. FOTO: KRISTER PALM

Mållöst efter första halvlek. Men i  andra kom den berömda ketchup-effekten för Älvsbyns fotbollsdamer i hemmamatchen mot Infjärden. Fyra mål och seger med 4-0 (0-0).

Wilma Westerlund inledde målskyttet. FOTO: KRISTER PALM

Lovisa Westerlund inledde målskyttet. FOTO: KRISTER PALM

– Det som inte funkade före paus gjorde det efter. Vi kom ut som ett nytt lag till andra halvlek, tycker Tommy Granström, tränare i Älvsbyn.

20160828_0266

Lovisa Westerlund inledde målfabrikationen tolv minuter efter pausvilan. Sedan var det dags för Sara Burström show. Hon gjorde två mål inom loppet av fem minuter (matchminut 59 och 64).

Sara Burström gör 2-0. FOTO: KRISTER PALM

Sara Burström gör 3-0. FOTO: KRISTER PALM

Wilma Karlsson fastställde slutresultatet direkt på frispark när matchuret tickat fram till 85:e minuten. I Wilma har också Älvsbyn en duktig hörnläggare.

Wilma Karlssons 4-0-mål. FOTO: KRISTER PALM

– När spelarna följer instruktionerna ser det väldigt bra ut, säger Tommy.

Nu har Älvsbyn nästan säkrat andraplatsen i tabellen som innebär kval. Ja, de grön-vita har till och med återigen satt lite press på serieledarna Svartbjörnsbyn.

Sara Burström gör 2-0 FOTO: KRISTER PALM