Älvsbyn krossade Öjebyn med 13-0!

11 JUN 2016
Oskar Edin Lundström var en av fyra tremålsskyttar för Älvsbyn i matchen mot Öjebyn.

Oskar Edin Lundström var en av fyra tremålsskyttar (!) för Älvsbyn i matchen mot Öjebyn.

Snacka om islossning för Älvsbyn i mötet hemma mot Öjebyn. Seger med 13-0 (7-0).
Det var proppen ur på alla sätt.

Efter en kvart satte Ayanle Hassan Mohamed första målet. Han gjorde även 2-0 fjorton minuter sneare.

Det tog knäcken på stackars Öjebyn. För sedan trillade målen in i en strid ström.

Före pausvilan hann nämligen Älvsbyn göra ytterligare fem mål genom, i tur och ordning, Chinemerem Victor Nnachi, Ayanle Hassan Mohamed, Henok Tesfaldet Zerai, och dubbla mål av Samuel Albag.

Samme Samuel Albag utökade sedan till 8-0 bara två minuter in i andra halvlek. Efter det lyckades Öjebyn hålla tätt till den 80:e matchminuten när det var Oskar Edin Lundströms tur att göra två snabba mål.

Målkavalkaden avslutades sedan av Chinemerem Victor Nnachi, Oskar Edin Lundström och Chinemerem Victor Nnachi.