Oskar tvåmålsskytt när Sikfors tog poäng

26 MAJ 2016
Oskar Öhgren, tvåmålsskytt.

UPPDATERAD: En skadad häl har hindrat Oskar Öhgren, spelande tränare i Sikfors, från spel. Men i matchen mot Öjebyn var han tillbaka – och på tårna! Oskar gjorde två mål och såg till att Sikfors tog första poängen för säsongen efter 2-2 (2-1) hemma på Forsvallen.

Ändå var Öhgren besviken.
– Jag tycker vi borde ha vunnit. Tyvärr låste sig spelet i andra halvlek.

Annars så var det Öjebyn som öppnade bäst och gjorde mål redan efter åtta minuter genom Ali Jafar. Men Sikfors repade snabbt mod.

När en kvart spelats kvitterade Oskar Öhgren till 1-1. Han nickade fram en höjdboll och sprang helt sonika ifrån Öjebybackarna och rullade bollen kallt i mål.

Bara fem minuter senare utökade han till 2-1 på ett liknande sätt. Denna gång blev det dock en tuffare närkamp framför målet.

Efter 40 minuter tvingades Oskar gå av planen när hans häl gjorde sig påmind genom värk.

2-1 stod sig till pausvilan. Ledningen höll fram till den 70:e matchminuten när Öjebyns Ali Jafar gjorde sitt andra mål…

– Efter deras kvittering kvicknade vi till igen. Synd bara att vi inte klarar av att spela bra hela matchen.

Denna gång hade Sikfors fullt manskap. Hela 18 man i truppen. Och det fanns, trots besvikelsen över att det inte blev tre poäng, många ljusglimtar.

– Första poängen är positivt. Likaså att vi periodvis spelar riktigt bra. Kan vi bara få det att stämma i 90 minuter så ser det lovande ut, tycker Oskar.

Fler poäng lär det bli…
– Men serien i år är tuffare med högre kvalitet på lagen. Vi har kul och är ett härligt gäng. Så visst…nu siktar vi på första segern.