Ny förlust för Älvsbyns fotbollsdamer

02 AUG 2015
Vendela Olofsson gjorde en godkänd insats.

Det blev ännu en tung förlust för Älvsbyns fotbollsdamer i bortamötet mot Mariehem. Siffrorna på MSK Arena i Umeå skrevs till 5-0 (3-0). Sara Brandén gjorde fyra av hemmalagets mål.

Förlusten var den tolfte i ordningen denna säsong för division 1-nykomlingen Älvsbyn som väntar på första segern.

Mariehem avgjorde matchen redan i den första halvleken. Efter paus spelade visserligen Älvsbyn upp sig men fick ändå gå mållösa från planen.

Det är en betydligt bättre halvlek från vår sida, men vi är inte tillräckligt vassa framåt, säger tränaren Mats Andersson, till Norrbottens-Kuriren.