Psykologiska mål för Boden knäckte ÄIF:s segerchanser

05 JAN 2011

Älvsbyn förlorade tisdagens bortamatch mot Boden med 3-8 (2-2, 0-2, 1-4). Men ÄIF krigade bra i två perioder.
Älvsbyn överraskade och hade faktiskt ledningen två gånger om i den första perioden.
1-0 för de grön-vita gjorde Magnus Lundström. Sedan kvitterade Boden innan Andreas Nyman återigen gav ÄIF ledningen.

Daniel Olovsson var duktig i Älvsbyns mål.

I andra perioden spelade kanske ÄIF ännu bättre. Men Boden fick ett par psykologiskt viktiga mål. Inte minst fullträffen som betydde 4-2 med bara elva sekunder kvar av perioden.
Efter det orkade inte ÅIF resa sig.
Bäst i Älvsbyn denna afton var målvakten Daniel Olovsson och backen Martin Lundkvist.
Det är bara att ta nya tag för Älvsbyns ishockeykrigare. Chanserna till detta kommer tätt på given.