TAIF tappade matchen mot Wibax Patriots i andra perioden

28 NOV 2010

Tväråselets herrar höll jämna steg med Wibax Patriots Piteå i första perioden. Men sedan rasade spelet samman. Det blev till slut förlust med 2-8 (0-0, 0-3, 2-5).
– Vi spelade jättebra tills matchen blev sönderryckt av utvisningar, säger Roger Nyström, tränare.

TAIF började lovande men en olycklig inledning av andra perioden förstörde dagen. Hemmalaget drog på sig en utvisning redan efter 42 sekunder. Under den kunde Wibax göra första målet.
När sedan gästerna strax därefter gjorde 0-2 i boxplay föll humöret hos TAIF:s spelare.
– Luften gick ur. Vi skulle ha behövt några riktiga vinnarskallar i det läget, säger Nyström.
Adam Storm var duktig i mål men han bytte ut sig själv, förmodligen i ren besvikelse, i sista perioden.
Positivt för TAIF denna gång var spelet i första perioden. De gul-svarta spelade bra i fem mot fem. Tyvärr förstörde de många utvisningarna matchen för hemmalaget.

Fakta: skott: 27-38 (6-7, 8-14, 13-17)