Sikfors nära fin skalp

12 SEP 2010
Petrus Johansson och Oskar Öhgren, gjorde ett mål var för Sikfors. Det tredje var ett självmål.

Sikfors var nära att ta en riktigt fin skalp i säsongens sista match på Forsvallen. Blå-vitt hade 3-0 i paus men på en regnblöt plan lyckades gästande Alter halka till sig en poäng genom att kvittera till 3-3.
– Skit, tyckte Oskar Öhgren som var märkbart irriterad trots poängen.

Det var nära att alter fick bita i gräset.

– Vi tappade ju en 3-0-ledning.
Annars kan Sikfors känna sig nöjda med matchen. Laget spelade riktigt fin fotboll i första halvlek.
Ledningen i paus var välförtjänt.
I andra halvlek började dock regnet att falla. Den våta gräsmattan visade sig Alter behärska bäst och kunde med lite tur nå ikapp målmässigt.
Kvitteringen till 3-3 var ett typiskt regn-mål där bollen studsade som en flipperkula på våta skor och ben i Sikfors straffområde innan den till slut letade sig i mål.
– Men jag tycker att alla i laget gjrode en bra match. Vi krigade för varandra. Första halvlek är jag riktigt nöjd med, säger Stefan Almström.
Fyra poäng i de två avslutande matcherna mot Storfors respektive Alter är bra för Sikfors att ha med sig in i vinterträningen.
– Men ändå lite surt att vi inte kunde hålla ledningen. En vinst i dag hade inneburit att vi klättrat två placeringar i tabellen, förklarar Almström.

Situationen som ledde till 3-3. Bollen studsade soom en flipperkula i Sikfors straffområde innan den gled i mål.