Kyligt när Sikfors förlorade

25 AUG 2010
Det var mössa på för Viktor Lundberg och några fler i den kyliga matchen på Forsvallen.

Det var kyligt på Forsvallen i Sikfors på onsdagskvällen. Inte lyckades hemmalaget värma publiken med sitt spel. Det blev förlust mot Norrfjärden med 1-6 (1-4).
– Vi bjuder på för mycket,säger Urban Segerlund, tränare.

Sikfors kämpade bra men gjorde för många enkla misstag.

Precis som i de tidigare höstmatcherna så har Sikfors börjat tveksamt och gett bort poängchanserna redan i första halvlek. Sedan har de spelat upp sig i andra.
Så var även fallet på onsdagskvällen.
Annars fanns vissa förhoppningar före matchen. Sikfors besegrade Norrfjärden på bortaplan under våromgången.
Men på onsdagskvällen hade inte Sikfors någon chans.
– Vi spelade inte bra, tycker Segerlund och fortsätter:
– Killarna stressar med bollen och missar enkla pass vilket gör att vi hela tiden får jaga. Visserligen spelar vi upp oss i andra halvlek. Grabbarna kämpar och sliter. Men vi får liksom ingenting för det.

Petrus Johansson gjorde Sikfors tröstmål.

Tröstmålet för Sikfors gjordes av Petrus Johansson. Han tillhörde de bättre i hemmalaget.
Plus även till Viktor Lundberg och Anton Johansson.
I går saknades också spelmotorn Oscar Öhgren.

Ännu en kampsituation från matchen. Målvakten Mattias Nilsson räddar. Nu väntar Arjeplog hemma till helgen. Och då hoppas vi på seger för Sikfors tappra gäng.

Nu väntar Arjeplog hemma på lördag. Då hoppas vi på ett revanschsuget Sikfors som då även får förstärkning i form av två nyförvärv från Storfors AIK genom mittbacken Joakim Norberg och målvakten/utespelaren Markus Nyberg.
TEXT OCH FOTO: TONY BERGLUND